Mnenje o čaju | Feng cha - Feng cha - Čaji, Začimbe, Kakav, Kava in Superhrana

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Mnenja naših strank o spletni trgovini Feng cha:


 • Pred dobrim tednom sem pri vas naročila beli čaj. Dobava je bila res hitra, poleg naročenega čaja, pa sem dobila tudi Puerh čaj, ki pa je tudi zelo dober. S kvaliteto čaja sem zelo zadovoljna, čaj pijem namesto kave in večkrat na dan. Čaje bom odslej vedno kupovala pri vas, saj so kvalitetni in okusni, hkrati pa ni težav z dobavo.Predstavitev čajev je tako dobra, da je bila odločitev o vrsti čaja kar malo težka :) Počasi bom poskusila vse. Priporočam zelo!!!

Katja

 • Vaši čaji so zelo kvalitetni in sem z njimi zadovoljna. S pakiranji sem zadovoljna, ker lahko za pokušino vzameš manjše pakiranje, kasneje pa večje. Zato sem res vesela, da ste se odločili za odprtje trgovine na našem koncu in mi ob naslednjem nakupu nebo potrebno plačati poštnine.

Martina

 • Zelo sem zadovoljna z vašo letošnjo ponudbo darjeelinga, odličen in kvaliteten čaj.

Sanda


 • Vsako zimo sem imel težave z aftami. No, letos sem prvič pil vaše čaje vsak dan. Zimo sem preživel začuda, le z eno afto. Prehrane nisem spreminjal. Afte nastanejo zaradi padca imunskega sistema. Očitno sem s čajem si dvigoval imunski sistem.

Maki

 • Čaji so dobre kvalitete, cena je o.k. Pakiranje je zelo dobro, ker je mogoče embalažo po odprtju zapreti, kar ohranja kvaliteto čaja. Dostava preko pošte je zadovoljiva, dobra. Presenetili ste me z vzorčkom čaja, ki je bil priložen. Mislim, da ste si postavili dober cilj – kvaliteta!

Stanislav

 • Zaenkrat sem narocila samo oolong-e, ki so zelo dobri. Mi zaenkrat ne uspe dobiti ven toliko prelivov kot pise, vendar se poizkusam. Vsec mi je nacin pakiranja cajev (v vrecko z 'zadrgo'), saj je taksno pakiranje uporabno dokler se caj ne porabi. Tudi dostavna sluzba deluje tako kot se pricakuje. Zelo so mi vsec predstavitve obreda priprave caja. Tudi ostale informacije so kar obsirne. Presenetili ste me z brezplacnim e-prirocnikom.

Nana

 • Ponudba čajev je v redu, za vsak okus se najde kakšen, tudi s čaji, ki sem jih že poskusila sem izredno zadovoljna, se mi zdi, da gre za kvalitetne čaje, predvsem za čaje, ki jih je mogoče kupiti v sloveniji. Pakiranje zadovoljivo, zaščiti in varuje čaj, dostavna služba ekstremno hitra, vse pohvale. Predvsem pa mi je všeč, da na spletni strani nudite pomoč v živo. vsekakor eden izmed (naj)boljših posrednikov čajev pri nas. Zelo učinkovito in priročno je tudi, da ponujate pakete z vzorci čajev. Vsi si želimo še novih vrst čajev, več in širša ponudba pribora.

Sanda


 • S čaji sem zelo zadovoljen, so izjemne kakovosti, v prodaji imate zelo veliko čajev, ki se jih drugje pri nas ne dobi, še mi je všeč vaš Jasmonov čaj, Dragon pearls, ki je dosti boljši od istega čaja druge prodajalne čajev. Pakiranje čajev mi je všeč saj je čaj neprodušno zaprt in se aroma ne izgublja, tudi sam videz embalaže je zelo estetski. Presenetili ste me tudi z izredno hitro dostavo. Vaši čaji so izredno kakovostni, izredne arome, vemo da kvalitetni čaji stanejo veliko, tako da se mi cene zdijo ravno pravšnje, saj prodajate izjemno kvalitetne čaje. Veseli me , da imamo v Sloveniji s kvalitetnimi čaji, ki so preverjene kakovosti saj lahko naročimo kakovostne čaje prej pa smo moral naročati v tujini , čakati več časa na pošiljko. Zelo mi je všeč da ste dodali čaj iz Šrilanke, upam da jih bo v prihodnje dodan še kakšen. Osebno bi si želel še kakšne čaje iz drugih držav recimo Japonske, Indija itd.., pa želel bi si več čajnega pribora, različne vrste čajnega pribora,(več izbire čajnikov, skodelic,), mogoče kakšna knjiga o čaju. Drugače pa bom sigurno še naprej kupoval čaje pri vas, pa tudi drugim bom priporočil vašo prodajalno čajev.

Klemen

 • V svojem frizerskem salonu kuham svojim strankam vaše odlične čajčke.

Aleksander (HAIRCLUB FENOS na Ptuju)

 • Zelo me je razveselila hitra dostava.

Marina (Jesenice)

 • Na vaši spletni strani se izve vse najpomembnejše informacije. Zelo ste me presenetili s priročnikom za pripravo zelenega čaja.

Kaja


 • Čaje kupujem že nekaj let. Vašo trgovino sem našla na spletu med brskanjem za nečim novim. Vaš jasminov čaj je najboljši, kar sem jih pila do sedaj. Pijeta ga tudi otroka, res je dober. Ko ga zmanjka, ga definitivno še naročim.

Petra (Ptuj)

 • Posamezen čaj bom opisala po meni najljubšem redu. BAI MU DAN: meni najljubši čaj, ki me je navdušil z rahlo aromatičnostjo, ki stimulira ( primeren za ljubitelje kave), z rahlo cvetličnim vonjem.preverjeno uporabljen pri prehladu (osebni recept; v skuhan čaj naribajte za kavno žličko ingverja (ki ga obvezno precedite, da odstranite delce), ter sladkajte z lipovim oz. cvetličnim medom. PUERH CHUNCHA: Sama sem opazilauravnavo prebave, saj je čaj primeren kot pijača potežkem in obilnem obroku,izgubila sem nekaj odvečnih kilogramov, pri vsem skupaj pa nisem drastično spreminjala svojih prehranjevalnih navad. Prav tako pomaga pri težavah z zgago,ki je v večini primerov povezana z ''težkimi'' obroki.Meni osebno je zelo primeren kot substitut za popoldansko kavico, predvsem tisto, ki sem jo bila vajena popiti po kosilu. Toplo priporočam vsem, ki si želijo urediti prebavo in izgubiti kak kilogram viška, pri tem pa biti polni energije. Mogoče še kot nasvet, čaja ne pijte pozno, kajti po njem bo težje zaspati. BI LUO CHUN: osvežilnega okusa, sicer najbolj primeren za ljubitelje zelenega čaja, ker je nekoliko bolj trpkega okusa, mu osebno dodam rezino limone. TIE GUAN YIN: Prav tako primeren za tiste, ki želijo izgubiti odvečne kilograme, namreč naj bi bil fat burner no.1.Pri rednem pitju pa sem opazilaizboljšno stanje kože, ki je postala bolj sijoča, izginila je iritacija kože, ter mozoljavost.Sicer moje osebno mnenje, je da je čaj boljšega okusa če se ga ne sladka, njegov vonj sicer mami po dodatku mleka, vendar dodatek mleka drastično spremeni njegov okus.

Daniela (Ljubljana)

 • Nisem vedel, da je takšna razlika med svežim čajem in običajnim. Priporočam vsem čajnim sladokuscem.

Marko (Ljubljana)


 • S pitjem puerh čaja sem se počutila bolje. Hvala za suport.

Sonja (Gradisca)


 • Čaj redko pijem, sem ga kupovala za darila. S kombinacijo degustacijskega paketa in čajnega pribora sem osrečila prijateljice.

Selma (Ljubljana)

 • Zelo dobra aroma, zraven zelo lepo nežno diši! Dobra izbira, dober nakup! Tie guan yin (ocena 4/5).

Primoš (Nova Gorica)

 • Vem, da so kvalitetni čaji dragi zato me cene ne presenečajo. Jasminov čaj je res dober.

Gloria (Padova)


 • Hitra dostava. Hvala do naslednjič.

Matjaž (Slovenska Bistrica)

Imate mnenje tudi vi? Delite ga z ostalimi tako, da izpolnite spodnji obrazec.
Polja označena z * so obvezna.
 
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni